Първият звънец удари  за 173 ти път в ОУ

...
Първият звънец удари  за 173 ти път в ОУ
Коментари Харесай

Първокласник от ОУ “ Княз Александър“:  Нямам търпение да науча нови неща

Първият звънец удари  за 173 ти път в ОУ " Княз Александър ". 1020 ученици на школото чуха звънеца, строени пред вратите на образователното заведение. За първи път прагът на учебното заведение, което се подрежда в топ 5 в Пловдив с най-високи резултати от матурите след 7 клас, ще прекрачат 97 първокласници, разпределени в 4 паралелки.
Прочетете още
С усмивки и боязън малчуганите чакаха да влязат в класните стаи, където ще прекарат 4 години. Сред тях е Ади Иванов, който с неспокойствие чака да се запознае с децата от класа и да се снабди с нови 24 другари.

" Нямам самообладание да науча нови неща, да се срещна с нови другари. Знам, че ще е мъчно, само че съм подготвен ", сподели Ади.

С песента " Здравей първи клас ", малчуганите бяха посрещнати от управлението на ОУ " Княз Александър ". Сградата монумент на културата се обитава от две учебни заведения - Хуманитарната гимназия и ОУ " Княз Александър ". През юни започва по този начин очаквалия ремонт. Все още дейностите не са завършили. Припомняме, че реконструкцията ще трае 3 години, като ще се работи единствено през летните месеци.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР